Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Abai Angelika
19, Görgeteg

Angelika Görgetegről érkezett versenyünkre. Az elmúlt évben érettségizett Kadarkúton, majd a technikumot is sikerrel elvégezte. Jelenleg a megszerzett tudását szeretné pénzre váltani, így folyamatosan állást keres. Angelika nagyon szereti a kihívásokat, éppen ezért is jelentkezett a versenyre. Érdekli a modellszakma, ha ráér, szabadidejében sétál, kerékpározik, vagy épp görkorizik. Ha a modellszakma nem jönne be, akkor sem keseredik el: jelentkezett önkéntes, tartalékos katonának, hogy egyszer határvadász lehessen.

Angelika Görgetegről érkezett, 19 éves, 165 cm magas, csillagjegye a kos, a sajtos ételek a kedvencei, kedvenc itala a citromos tea, minden zene stílust kedvel, kedvenc parfümje a Dalia Divine.

Tündérszépek – 2020