Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Török Martina
20, Nagykanizsa

– Tavasszal a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszán turizmus-vendéglátás felsőfokú szakképzést végeztem. Jelenleg egy étteremben dolgozom, ahol nagyon jól érzem magam. Most egy barista és mixer tanfolyammal bővítem a tudásomat. A versenyre azért jelentkeztem, hogy jobban megismerhessem önmagam, mire vagyok képes, illetve mik a határaim. A családom és a párom mellettem állnak, támogatnak, ez sokat jelent. Számomra a mosoly az egyik legfontosabb dolog, hiszen aki mosolyog annak a tekintete valósággal sugárzik. Szeretek a szabadban lenni, sokszor kikapcsol és megnyugtat a természet. Imádok zenét hallgatni és vezetni, ahogy a kis kutyámmal is játszani.

A 170 cm magas, Martina a Bika jegyében született. Kedvencei az olasz tésztafélék és a facsart gyümölcslé. Zenében Shawn Mendest szereti, parfümök közül az Avon termékeit választja.

Tündérszépek – 2020