Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Németh Vivien
16, Győr

Vivien 167 centiméter magas, és csillagjegye Bika. Kedvenc étele a tejszínes garnélás spagetti, legkedvesebb itala pedig a narancs juice. Mostanában Camila Cabello: Liar című dalát szereti a legjobban, ha parfümről van szó, akkor pedig Carolina Herrera Good Girl nevű illatára esik a választása.

„Jelenleg az AUDI Hungaria Schule 9. osztályába járok. Terveim között szerepel, hogy később fogtechnikusként dolgozhassak. Szeretek sportolni, tanulmányaim mellett heti 2-3 alkalommal járok futni és terembe edzeni. Korábban több évig kosárlabdáztam, atletizáltam és táncoltam. Bár a modellkedés területén nincs tapasztalatom és ehhez hasonló versenyen sem szerepeltem még soha, a környezetem biztatására jelentkezem. A versenyen szeretnék jól szerepelni és a lehető legtöbb tapasztalatot szerezni” – mondta a győri lány. 

Vivien nem vesz részt szépségversenyünk hajdú-bihari fordulójában.

Tündérszépek – 2020