Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Buzás Alexandra
24, Kátoly

Alexandra lapunknak elmondta, hogy pék-cukrász szakmája is van, de rendőr-tiszthelyettesi iskolát is elvégzett. Jelenleg pedig ezt a tudását kamatoztatva a rendvédelmi szervnél dolgozik. Nagyon szeret futni, és a hobbijai közül még a zenehallgatást említette elsőként. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig vannak álmai, céljai,  a mostani célja pedig a modellkedés lett. Ha valamit kitűz az életbe célként, annak érdekében, hogy elérje azt, a lehető legtöbb, legjobb lehetőséget is megragadja, hogy elérje azt. Kitartó, vidám, bulizós és küzdő típusnak tartja magát.

Magassága 165 cm, csillagjegye az ikrek. Kedvenc ételei között a tésztafélék szerepelnek, míg a kedvenc itala a Topjoy kaktusz. Mindenféle zenei műfajt szeret, kedvenc parfümje a For Away – Rebel.

Tündérszépek – 2020