Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kuzma Viktória
24, Tótszerdahely

– Jelenleg az egyik zalakarosi szállodában dolgozom, szeretem a munkám, jól érzem magam, ha emberek között lehetek. Tacskómmal Micivel szabadidőmben szívesen kirándulok, elvarázsol a vidék. Ha látok valamit, amiről úgy érzem, hogy érdemes megörökíteni, akkor azonnal fényképezőgépet ragadok, aztán pedig szeretek az utómunkával bíbelődni. Halogattam a jelentkezést a szépségversenyre, de végül úgy döntöttem, hogy jelentkezek és kipróbálom magam, hiszen veszíteni valóm nincs. Szeretem a kihívásokat és hajt a kíváncsiság, hogy mit tudok elérni egy ilyen versenyben. A szépség szerintem relatív, de ahhoz, hogy valakiről elmondhassuk, hogy szép, ahhoz elengedhetetlen a pozitív kisugárzás.

Viktória 175 cm magas, csillagjegye a Szűz. Szereti a spagettit a teát és a popzenét. Parfümből a Replay márkát választja.

Tündérszépek – 2020