Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Varga Eszter
19, Nagykanizsa

– A versenyre családom és barátnőm biztatására jelentkeztem azzal a tudattal, hogy nincs mit veszítenem, sőt ezzel egy profi fotósorozathoz juthatok. Jelenleg Szombathelyen az ELTE Savaria Egyetemi Központban testnevelés, gyógytestnevelés és egészségfejlesztés szakán tanulok. Emellett kilenc éve versenyszerűen atletizálok, fő versenyszámom a 100 méteres gátfutás. Minden ami az egészséghez köthető érdekel, ezért figyelek arra is, hogy milyen táplálékot és vitaminokat kap a szervezetem. Szeretek kirándulni és utazgatni. A szüleimmel hétvégén tudok több időt eltölteni, így azt mindig kihasználjuk, ők nagyon fontosak számomra, hiszen mindig mindenben mellettem állnak és támogatnak.

Eszter magassága 176 cm, csillagjegye pedig Ikrek. Imádja a dödölle, kedvenc itala pedig a limonádé. Nagyon szereti Post Malone zenéit, kedvenc parfüm márkája pedig az S.Oliver.

Tündérszépek – 2020