Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Szabó Kitti
21, Gyula

– Két éve végeztem, mint stílus- és divattervező. Egy éve alapítottam meg a saját márkámat, a Kitti Sabo Fashiont. Imádok rajzolni, festeni, varrni és kézzel díszíteni a ruhákat. Már kicsi korom óta nagy álmom, hogy divattervező és modell legyek – árulta el Szabó Kitti, aki Gyuláról érkezett a fotózásra. – Azért jelentkeztem a Tündérszépekre, mert ki szeretném magamat próbálni, mint modell, és érdekes kihívásnak tartom a versenyt. 

 

Kitti 178 cm magas és a Mérleg jegyében született. Kedvenc étele a carbonara, kedvenc itala a narancslé. A Black Pink zenekar összes számát imádja. Nincs kimondottan kedvenc parfümje. 

Vissza az összes lányhoz