Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Wendy Perez
24, Budapest

Név: Wendy Perez

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 171 

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: magyar töltött paprika

Kedvenc ital: Pina colada koktél     

Kedvenc zene: Selena Quintanilla (Como una Flor)

Kedvenc parfüm: Lancôme (La nuit trésor)

Wendy Perez vagyok, kubai származású lány, de 8 éve Budapesten élek. 16 voltam, amikor apukám magyar barátja szólt, hogy lenne lehetőség egy intenzív kétéves marketing iskola elvégzéséhez Magyarországon. Kint él anyukám és apukám, de a nagyszüleim Spanyolországban. A szüleimet évente egyszer vagy kétszer meg szoktam látogatni, bár a Covid miatt ez az utóbbi időben nehézkessé vált. Nem az volt a terv, hogy itt maradok, de megismertem az expáromat és itt ragadtam.

Szeretek itt lenni, jól érzem magam. Szeretem a várost, a kultúrát, az ételeket. Van egy csapat lány, akivel eljárok bulizni, de a munka az első. Most elsősorban modellként dolgozom, de fent vagyok több közösségi oldalon is.

Tündérszépek – 2022