Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Nagy Zita Eszter
18, Mogyoród

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Mérleg

Kedvenc étel: bármilyen tészta

Kedvenc ital: nincs

Kedvenc zene: Softcore – The Neighbourhood

Kedvenc parfüm: V. S. Aqua Kiss

A nevem Nagy Zita. Mogyoródon élek és Budapesten születtem. Végzős gimnazista vagyok. Szabadidőmben lovakkal és a két kutyámmal foglalkozom. Az előbbi nagyobb elfoglaltság. Anyukámnak vannak saját lovai és hét éve foglalkozom díjlovaglással. Két éve kaptam az első lovam, amivel versenyezni tudok és másfél éve versenyzem is. Először csak fiatal ló számokban indultam, amiben nagyon eredményesek voltunk. Nemrég elértünk egy első helyezést is. Nem olcsó sport. A barátaim néha eljönnek a versenyekre és kijönnek a lovaimhoz, és néha fel is ülhetnek rá egy kis sétára. A versenyen indulás az édesanyám ötlete volt, hogy ezzel is növeljem az önbizalmam. 

Szeretem a hajam és a szemem színét. A hajam miatt sokan megfordulnak utánam, ezzel zavarba is tudnak hozni, de jól esik, főleg, ha olyan valakitől kapom, aki nekem is szimpatikus. 

 

Vissza az összes lányhoz