Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Pócs Viktória
16, Recsk

– Sziasztok! Pócs Viktóriának hívnak, 16 éves vagyok. Jelenleg a megyeszékhelyen végzem tanulmányaimat, a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskolában, ahol turisztikát tanulok. Hobbijaim között elsősorban a biciklizést szeretném kiemelni. Korábban még nem vettem részt ehhez hasonló szépségversenyen, azonban elmondhatom, hogy már kislánykorom óta ez az egyik álmom. Miután megláttam a felhívást, ezért is határoztam úgy, hogy jelentkezek és szerencsét próbálok a Tündérszépeken.

Viktória kedvenc étele a brokkoli krémleves, itala a tea és az ásványvíz, kedvenc parfüme a Versace, és legszívesebben Jessie Reyez zenéjét hallgatja. Magassága 164 cm és a Bika jegyében született.

Tündérszépek – 2020