Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szilágyi Zsuzsanna
21, Tolna

Jelenleg főállású anyuka vagyok, a kisfiam Bence október 23-án lesz egy éves. Hobbira a baba mellett nem nagyon van időm, de ha édesanyám vigyáz a picire, akkor a párommal szívesen utazunk. Szeretjük felfedezni az országot, megismerni egy újabb várost, vidéket, sétálni, beülni együtt egy idegen helyen egy étterembe. Otthon minden nap főzök és sütök, szívesen próbálok ki új recepteket a régi kedvencek mellett. A versenyről egy ismerős révén szereztem tudomást, és azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam valami új dologban.

Zsuzsanna 160 centiméter magas, csillagjegye Mérleg. Kedvenc étele a töltött káposzta, itala a mangós Monster. Zenei ízlése széles körű, szinte mindent meghallgat, a parfümök közül a Bvlgari Omnia Coral illatát preferálja.

 

Tündérszépek – 2020