Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lutz Bíborka Alexandra
26, Pécs

Bíborka már ezelőtt is kipróbálta magát szépségversenyeken, s hosszú kihagyás után tavasszal jelentkezett a Tündérszépekre. Most úgy döntött, hogy ismét kipróbálja magát a versenyünkön. Jelenleg a kereskedelemben dolgozik, de műkörmös végzettsége is van, így a jövőben majd ezzel szeretne foglalkozni. Külföldön is dolgozott már, egy éve érkezett vissza Magyarországra. Nagyon szeret sportolni, régebben kézilabdázott, s táncolt is, de a sok költözés miatt nem tudta folyamatosan űzni a sportokat. Most is élete része a mozgás, konditermi különórákra szokott járni. 

Bíborka 164 centi magas, a vízöntő jegyében született. Kedvenc étele a spagetti, itala a zöld tea. Kedvenc dala Calótól a Lied Vom Bandit. A parfűmök közül a Paco Rabanne Million a kedvence.

Tündérszépek – 2020