Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Besenyei Dzsenifer
20, Kömlő

– Jelenleg Kömlőn dolgozom, a helyi önkormányzati hivatalban. Elmondhatom azt is, hogy van egy másfél éves kisfiam is, akit nagyon szeretek. Mellette pedig rendszeresen járok egy esti iskolába is. A Tündérszépek-szépségversenyre az egyik közeli ismerősöm hívta fel a figyelmemet, ő buzdított arra, hogy jelentkezzek és mérettessem meg magamat. 

Dzsenifer kedvenc étele a rántott sajt, itala a Pepsi, kedvenc parfümje a Paco Rabanne, és mindenféle zenét szívesen meghallgat. Magassága 170 cm és a Skorpió jegyében született.

Tündérszépek – 2020