Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kálnainé Horváth Julianna
28, Bársonyos

22 hónapos kisfiammal töltöm boldog mindennapjaimat, mellette fodrászkodom. Hobbim a mozizás, sütés-főzés. Azért jelentkeztem a versenyre, mrt régóta ki szerettem volna próbálni a modellkedést. Úgy gondolom, hogy anyaként is helyt tudnék állni egy szépségversenyen. Ha szimpatikus vagyok és felkeltettem az érdeklődésed, szavazz rám! Köszönöm!

A 167 cm magas Julianna a Halak jegyében született. Szereti a halat és a csirkemellett, valamint a limonádét és a vizet. Kedvenc előadója Majka, parfümje pedig a  Versace.

 

Tündérszépek – 2020