Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Susóczki Vivien
23, Pécs

Vivien, akárcsak többen a verseny során, az egészségügyből érkezett hozzánk. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán diplomás ápolónak tanul, s jelenleg a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán tevékenykedik áplónőként. Lapunknak leszögezte, hogy imádja a munkáját, szeret a betegágy mellett dolgozni, segíteni a rászorulókon. Szabadidejében szívesen jógázik, hallgat zenéket, de kedveli a nagy sétákat és az úszást is. A szépségversenyünkre a munkatársai, barátai és a családja biztatására jelentkezett.

Magassága: 155 cm, csillagjegye a kos. Kedvenc étele a palacsinta, kedvenc ital az almafröccs. Ed Sheeran – Give Me Love című dala sokat forog nála, kedvenc parfümje a Black Opium.

Tündérszépek – 2020