Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Bába Nikolett
24, Pécs

Nikolett már ismerős lehet olvasóinknak, hiszen az első Tündérszépeken is megmérette magát. Végzettségét tekintve webtervező, ám jelenleg szülei vállalkozásában dolgozik az Uránvárosban. Hobbijai között szerepel a táncolás és az éneklés. Tavasszal már megtudtuk tőle, hogy szerénysége ellenére szereti a feltűnő, vadóc ruhákat és kiegészítőket. Lapunknak elmondta azt is, hogy nem tervezte, hogy jelentkezik ismét a szépségversenyre, viszont amikor megtudta, hogy az előző évad versenyzőit is visszavárjuk, akkor eldöntötte, hogy újra kipróbálja magát, hiszen nem veszíthet vele semmit.

Magassága 153 cm, az oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a vadas, és a 100%-os gyümölcsleveket szereti. Kedvenc dala Natti Natashától a No Voy a Llorar. Kedvenc parfümje a Police.

Vissza az összes lányhoz