Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Buzás Alexandra
24, Kátoly

Alexandra lapunknak elmondta, hogy pék-cukrász szakmája is van, de rendőr-tiszthelyettesi iskolát is elvégzett. Jelenleg pedig ezt a tudását kamatoztatva a rendvédelmi szervnél dolgozik. Nagyon szeret futni, és a hobbijai közül még a zenehallgatást említette elsőként. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig vannak álmai, céljai,  a mostani célja pedig a modellkedés lett. Ha valamit kitűz az életbe célként, annak érdekében, hogy elérje azt, a lehető legtöbb, legjobb lehetőséget is megragadja, hogy elérje azt. Kitartó, vidám, bulizós és küzdő típusnak tartja magát.

Magassága 165 cm, csillagjegye az ikrek. Kedvenc ételei között a tésztafélék szerepelnek, míg a kedvenc itala a Topjoy kaktusz. Mindenféle zenei műfajt szeret, kedvenc parfümje a For Away – Rebel.

Vissza az összes lányhoz