Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Molnár Klaudia
23, Kistelek

Csecsemő és kisgyermeknevő felsőfokú végzettségem van, ebben a szakmában is dolgozom. Egyetemi tanulmányaimat is ezen területen végem Kecskeméten, ugyanis nagyon fontosak számomra a gyerekek. Szabadidőmben szeretek a családommal és a barátaimmal lenni. Nagyon fontos az életemben a sport, szeretek kirándulni és túrázni. Sokan bíztattak már, hogy induljak el egy szépségversenyen. Most egy barátnőm nevezett be és azt mondta, „itt volt az ideje”. Először nagyon meglepődtem, de hálás vagyok neki ezért a lépésért, mert így végre kipróbálhatom magam ezen a téren is. 

Klaudia 160 centi magas, a rák csillagjegyében született. Kedveli a görög és magyaros ételeket és a szénsavmentes ásványvizet. Zenéből nincs kedvence, a hangulatától függ, éppen mit hallgat. Parfümböl viszont van favoritja, legszívesebben Naomi Campbell Cat Deluxe-t fújja magára.

Vissza az összes lányhoz