Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tatai Lilla
26, Ete

Végzettségem szerint fodrász vagyok, de jelenleg a fémiparban dolgozom. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem a kihívásokat, és mindent, ami új, szeretek kipróbálni. Hobbim a kirándulás és a főzés.

 

A 167 centiméter magas Lilla az Oroszlán jegyében szüleetett, kdvenc étele az ananászos csirke, itala az ásványvíz és az őszilé. Zenében a a Wellhello, a Halott Pénz és a Kowalsky a favoritja, parfümben pedig a Chloé Nomade.

Vissza az összes lányhoz