Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Szolcsánszky Tünde
17, Békéscsaba

– Jelenleg a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban tanulok. A szabadidőmet imádom a konditeremben és a lovardában tölteni. A későbbiekben fitneszmodell és személyi edző szeretnék lenni – árulta el a csabai Szolcsánszky Tünde. – Kicsi korom óta álmodoztam a szépségversenyekről és a modellkedésről.  Ez az álom egyre inkább kezd valósággá válni, hiszen  az elmúlt évben elindultam a Miss Bikini és a Miss Hungary versenyeken, melyek által nagyon megtetszett a fotózás, a modellkedés és a szépségipar világa. 
 
– Tünde 160 cm magas és a Szűz jegyében született. Kedvenc étele a túrós csusza és a grillezett ételek. Kedvenc iatala a víz. Minden zenei stílust kedvel, leginkább Yves Saint Laurent – Libre illatát kedveli.

Vissza az összes lányhoz