Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Sarokné Lindi Ágnes
24, Kazincbarcika

Sarokné Lindi Ágnes érettségi után gyógymasszőri végzettséget szerzett, de a gyakorlatban már nem volt ideje kamatoztatni a tudását, hiszen akkor lett várandós az első gyermekével. Kislánya, Eszter, most már 2 éves. Jelenleg a párjával egy minigazdaságot próbálnak beindítani, ahol többek között méhészkedéssel szeretnének foglalkozni. Ágit mindig is érdekelte az egészséges életmód és a természet kapcsolata. Reméli, hogy tudásával segíteni tud az embereknek egy jobb és élhetőbb jövő elérésében. A versenyre azért jelentkezett, mert ezen a területen soha nem próbálta ki magát, és mint nő, anya érdekli a „reflektorfény”.

Ági 24 éves, 165 centiméter magas és a nyilas jegyben született. Kedveli a magyaros ételeket, de az konyhában mindenre nyitott, kedvenc itala a fehérbor és a különleges teák. Issey Miyake LEau dIssey parfümöt fúj magára. Kedvenc zenéje nincs, azonban a kellemes, léleksimogató zenéktől a rockig mindent szívesen hallgat.

Vissza az összes lányhoz