Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tóth Anna Luca
16, Vértessomló

A 165 centiméter magas Anna a Kos jegyében született. Kedvenc étele a spenót, itala meggylé. Kedvenc zenéje: Lana Del rey – Summertime sadness. Kedvenc parfümje Avon – Luck.

Anna gimnazista és építőmérnökként szeretne majd továbbtanulni. Nagyon közel áll hozzá a sport, főként a párbajtőrözés és a túrázás. A szabadidejében sokat van a barátaival, szeret olvasni és a varrással is próbálkozik.

Szereti magát új dolgokban kipróbálni, ezért is jelentkezett a Tündérszépekre. Bár még nem jártas a modellszakmában, szívesen kopróbálná magát, és reméli, hogy a verseny alatt minél több tapasztalatot szerezhet. 

Vissza az összes lányhoz