Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tóth Evelin
17, Zalaegerszeg

– A zalaegerszegi Mindszenty József Gimnáziumba járok, a tanulmányaim mellett tizenegy éve a versenytánc a szívem csücske – mesélte Evelin. – Már részt vettem pár fotózáson, bár modellként még soha nem dolgoztam. Nagy álmom, hogy hivatásos modell lehessek és ezért igyekszek mindent megtenni. A Tündérszépek 2021-es kiírásában felfedeztem, hogy a modellszerződést is lehet nyerni. A tánc, a művészet mindig is közel állt hozzám, ahol a haj és a smink elkészítését és a saját stílusom felépítését kellett elsajátítanom. Hosszú távon is a szépségiparban képzelem el a jövőmet, érdekel a kozmetika, a fodrászat és a sminkelés is.

A 170 cm magas Evelin a Szűz jegyében született. Szereti a párolt zöldségeket, a zöld teát és Machine Gun Kelly dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Vissza az összes lányhoz