Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Szita Fanni Viola
29, Kaposvár

Fanni Kaposvárról saját képekkel nevezett szépségversenyünkre. Fanni közgazdászként végzett, azonban jelenleg személyi edzőként dolgozik egy stúdióban. Elmondása szerint a kisfiának és a munkájának él. Szabadidejében is a fiával szeret programokat szervezni, futni, görkorcsolyázni és síelni. Korából adódóan ez az utolsó lehetősége Fanninak hogy versenyünkön elinduljon, és édesapja, valamint barátai biztatására úgy döntött belevág ebbe a kalandba is.

 

Fanni 29 éves, 163 cm magas, csillagjegye szűz. Kedvenc étele a Pad thai, kedvenc itala citromos víz. Kedvenc zenéje Animals: The house of rising sun, kedvenc parfümje Armani Si.

Tündérszépek – 2022