Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kuzma Viktória
24, Tótszerdahely

– Jelenleg az egyik zalakarosi szállodában dolgozom, szeretem a munkám, jól érzem magam, ha emberek között lehetek. Tacskómmal Micivel szabadidőmben szívesen kirándulok, elvarázsol a vidék. Ha látok valamit, amiről úgy érzem, hogy érdemes megörökíteni, akkor azonnal fényképezőgépet ragadok, aztán pedig szeretek az utómunkával bíbelődni. Halogattam a jelentkezést a szépségversenyre, de végül úgy döntöttem, hogy jelentkezek és kipróbálom magam, hiszen veszíteni valóm nincs. Szeretem a kihívásokat és hajt a kíváncsiság, hogy mit tudok elérni egy ilyen versenyben. A szépség szerintem relatív, de ahhoz, hogy valakiről elmondhassuk, hogy szép, ahhoz elengedhetetlen a pozitív kisugárzás.

Viktória 175 cm magas, csillagjegye a Szűz. Szereti a spagettit a teát és a popzenét. Parfümből a Replay márkát választja.

Vissza az összes lányhoz