Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tar Bianka
23, Keszthely

– A mottóm: „Álmodd meg! Tervezd meg! Váltsd valóra!” E három igazság mentén élek, s talán ezért is van, hogy ennyire kiegyensúlyozott vagyok. Ebből adódóan a környezetem pozitív és vidám kisugárzásúnak tart. A hobbim a testmozgás és a tánc, melyek gyerekkorom óta meghatározzák a mindennapjaimat. A személyi edzősködés mellett a vendéglátásban is dolgozom. Fontosak a barátaim és a családom, illetve a kiskutyám Zara. A párom buzdított, hogy jelentkezzek a versenyre. Szerintem fontos, hogy milyen a megjelenése egy hölgynek, viszont a belső értékek ennél is lényegesebbek. Határozott jövőképem van: szeretnék olyan speciális mozgásstúdiót létrehozni, ahol a csoportos fitnesz órák a testi fogyatékossággal élő társaink részére is elérhetők lennének.

Bianka 163 cm magas és a halak csillagjegyben született. Kedvence a csirkés saláta és a narancslé. Demi Lovato zenéjét szereti a legjobban, parfümök közül pedig Naomi Cambell márkáját használja.

Vissza az összes lányhoz